Πάρος: Σε συντριπτικό ποσοστό 63,5% οι πολίτες «ψήφισαν» αυτό το πρόβλημα ως το μεγαλύτερο της Παροικίας!

08 Νοεμβρίου 2023 14:57

Για τους πολίτες που ζουν ή επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Πάρου, την Παροικία, ένα είναι το πρόβλημα το οποίο αξιολογούν ως το μεγαλύτερο και μάλιστα όπως έδειξε η Δημοσκόπηση του psts.gr, σε ποσοστό 63,5% επί των συμμετεχόντων.

Αυτό είναι το κυκλοφοριακό που αποτελεί σίγουρα «πονοκέφαλο» για εντόπιους αλλά και τουρίστες κατά τους μήνες της τουριστικής αιχμής. Η εμπειρία του κολλήματος στην κίνηση ή της δυσχέρειας στην ομαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία, είναι κοινή για όλους και επιζητεί την εξεύρεση λύσης από τους αρμόδιους για μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή και μετακίνηση στο μεγαλύτερο οικισμό της Πάρου.

Ακολουθεί σε επιλογή ένα ακόμη πρόβλημα που φαίνεται να ταλαιπωρεί τους οδηγούς πέρα από το κυκλοφοριακό, και αυτό είναι το πάρκινγκ το οποίο ανέδειξαν ως το μεγαλύτερο πρόβλημα οι συμμετέχοντες στη Δημοσκόπηση σε ποσοστό 17,3%.

Τρίτο στη σειρά ως υποδεικνυόμενο πρόβλημα έρχεται η συνύπαρξη επιβατικού/εμπορικού λιμανιού σε ποσοστό 8,2%, ακολουθεί η καθαριότητα με 4,9%, η κατάσταση των δρόμων με 4,4% ενώ άλλο – εκτός των απαντήσεων επιλογής – απάντησε το 1,8%.

Χαρακτηριστικό του ερωτήματος για το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στην Παροικία είναι ότι κανείς από τους συμμετέχοντες δεν απάντησε Δεν ξέρω/Δεν απαντώ, γεγονός που δηλώνει ότι άπαντες αναγνωρίζουν τα προβληματικά στοιχεία της ζωής στην πρωτεύουσα της Πάρου σήμερα.  

dimo 14

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos