Η Πάρος "σαρώνει" τα βραβεία

17 Νοεμβρίου 2023 18:58

ς Best Luxury Destination ψηφίσθηκε η Πάρος στα Greek Travel Awards 2023 στο πλαίσιο του Sustainability Marathon που διοργάνωσε ο ΕΟΤ και στον οποίο παρουσιάστηκαν τα project βιωσιμότητας.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.  Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Six Park Place στο Λονδίνο, παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας, κ. Γιάννη Τσαούση.

Υπενθυμίζεται ότι το κυκλαδίτικο νησί έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα SustainableGreece.co.uk,  έπειτα από μέριμνα του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων του Δήμου. Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η προβολή των πρωτοβουλιών για την βιωσιμότητα των ελληνικών προορισμών και την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη στο βρετανικό κοινό αλλά και στη διεθνή τουριστική αγορά.

Η αναγνώριση του κυκλαδίτικου νησιού ως προορισμού για τουρισμό πολυτελείας από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε γίνει μέσω ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάϊο από τους ειδικούς του Elegant Resorts που για το 2023 ψήφισαν Πάρο. Στη σχετική ιστοσελίδα αναφερόταν: "Φημισμένη για τις φανταστικές παραλίες και τα όμορφα χωριά της, η Πάρος είναι ένα πολυτελές ελληνικό νησί που βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου και ανήκει στις Κυκλάδες. Συνδυάζοντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τα παραδοσιακά στοιχεία με τον πιο μοναδικό τρόπο, αυτό το νησί προσφέρει παραδοσιακή αρχιτεκτονική, έντονη νυχτερινή ζωή, γραφικά τοπία, μαγευτικά αγροτικά χωριά και μια παραλία που ταιριάζει σε κάθε σας διάθεση".

Πρόσφατα, η Πάρος αναδείχθηκε στη λίστα των τριών παγκόσμιων προορισμών της χρονιάς για το 2024 από την έκθεση Unpack ’24 της Εxpedia που βασίστηκε σε πρωτογενή ταξιδιωτικά δεδομένα του ομίλου Expedia  και σε έρευνα ανάμεσα σε 20.000 ταξιδιώτες.

Διεθνείς διακρίσεις γνώρισε επίσης το νησί και στα Reader's Choice Awards 2023 του Conde Nast Traveller και στα εφετινά Travel + Leisure World’s Best Awards και ψηφίστηκε από τους αναγνώστες και των δυο εγκυρότερων ταξιδιωτικών Μέσων του κόσμου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos