Πάρος: Αυλαία γιορτινών εκδηλώσεων στην όμορφη Αλυκή! - Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Χωριού και πολλές, πολλές εκπλήξεις!

17 Νοεμβρίου 2023 19:03

Οι πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου φτάνουν, και η όμορφη Αλυκή ανοίγει φέτος την αυλαία των γιορτινών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τη 2η ήδη μέρα του Δεκεμβρίου!

Παίρνοντας μαζί μας την καλή μας διάθεση και το πιο όμορφό μας χαμόγελο, τους αγαπημένους μας μεγάλους αλλά και τα παιδιά, μπορούμε να επισκεφθούμε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 19:00 την παιδική χαρά Αγ. Νικολάου στην Αλυκή για να ζήσουμε τη μαγευτική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού!

Ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του για τους μικρούς μας φίλους, λουκουμάδες και ζεστή σοκολάτα, αλλά και πολλές πολλές ωραίες εκπλήξεις μας περιμένουν όλους για μια βραδιά  γεμάτη θαλπωρή και γιορτινή ζεστασιά!

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγκαιριάς.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Πάρου – ΚΔΕΠΑΠ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos