Πάρος: Μια λαμπερή βραδιά με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και πολλές εκπλήξεις στην Παροικία! (Βίντεο)

18 Δεκεμβρίου 2023 01:39

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου στην Παροικία στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πρωτεύουσα της Πάρου φωταγωγήθηκε εντυπωσιακά, αποσπώντας το θαυμασμό μικρών και μεγάλων, ενώ επίσης Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Ωδείο «Μυθωδία» υπό τη δ/νση της κας. Μαρουλίας Κοντού, πλημμύρισαν και ζέσταναν την ατμόσφαιρα δίνοντάς της γιορτινό «χρώμα»!

Μια σειρά από θεαματικά show, όπως bubble show, fire show, νεράιδα της φωτιάς και χιονάνθρωπος, ξετρέλαναν τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης που παρακολουθούσαν μαγεμένοι τα υπέροχα θεάματα!

Ο πιο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, ο Αϊ – Βασίλης, μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδάκια και η εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την Κοινότητα Πάρου, τον Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ, ολοκληρώθηκε όμορφα με Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την εξαιρετική Μιρέλα Πάχου τα τραγούδια και η σκηνική παρουσία της οποίας εντυπωσίασαν τον κόσμο.

{https://www.youtube.com/watch?v=bl5KT-nQ_GQ}

xristougenna paroika 101

xristougenna paroika 102

xristougenna paroika 103

xristougenna paroika 104

xristougenna paroika 105

xristougenna paroika 106

xristougenna paroika 107

xristougenna paroika 108

xristougenna paroika 109

xristougenna paroika 110

xristougenna paroika 111

xristougenna paroika 112

xristougenna paroika 113

xristougenna paroika 114

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos