Πάρος: Μια θερμή, Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά άνοιξε στη Μάρπησσα! – Η γεμάτη θαλπωρή γιορτινή εκδήλωση που έκανε τη διαφορά! (Bίντεο)

18 Δεκεμβρίου 2023 19:24

Μια γιορτινή αγκαλιά θαλπωρής, χαράς, αγάπης και λάμψης, έγινε το χωριό της Μάπρησσας το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου!

Την πιο κρύα Κυριακή του Δεκέμβρη με δυνατό βοριά, οι καρδιές ζεστάθηκαν, τα πρόσωπα έλαμψαν, και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα τους συνεπήρε όλους, χάρη στη γεμάτη θαλπωρή, μαγευτική ατμόσφαιρα της εορταστικής εκδήλωσης.

Λαμπερή και παραμυθένια ήταν η στιγμή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της Φάτνης που εντυπωσίασαν και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Χριστουγεννιάτικα μελωδικά τραγούδια, κάλαντα και μηνύματα ακούστηκαν από τα παιδιά του Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκού και από τη χορωδία του Ωδείου «Μυθωδία» υπό τη δ/νση της κας. Μαρουλίας Κοντού, πλημμυρίζοντας τη γιορτή με το «άρωμα» των Αγίων Ημερών που έρχονται.

Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη με την εμφάνιση του Άγιου Βασίλη που μοίρασε δώρα και χαμόγελα, με τη διάθεση των λιλιπούτειων φίλων της εκδήλωσης να απογειώνεται στο ονειρικό «Παραμυθόσπιτο» όπου φωτογραφήθηκαν με το Ξωτικό!

Πόλος έλξης του κόσμου έγινε και το παζάρι των μαθητικών κοινοτήτων του χωριού, αλλά και τα πλούσια αλμυρά και  γλυκά κεράσματα, τα ζεστά ροφήματα και τα παραδοσιακά παριανά ποτά που προσφέρθηκαν απλόχερα στο «Ζαχαρόσπιτο».

Η ωραία εκδήλωση η οποία συνδιοργανώθηκε από την Κοινότητα Μάρπησσας Δήμου Πάρου, την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας, το Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας, τον Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκό, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αρχιλόχου, υπό την ευγενική στήριξη του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ και τη χορηγία του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, ολοκληρώθηκε με ένα παραδοσιακό γλέντι μετά μουσικής και χορού που διασκέδασε τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην όμορφη Μάρπησσα θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Μια βόλτα στο γραφικό χωριό αυτές γιορτινές ημέρες, αποτελεί για μικρούς και μεγάλους ένα μαγευτικό βίωμα στο Χριστουγεννιάτικο όνειρο!

{https://www.youtube.com/watch?v=O_5wUX6IrPM}

marpissa xristougenna 101

marpissa xristougenna 102

marpissa xristougenna 103

marpissa xristougenna 105

marpissa xristougenna 106

marpissa xristougenna 107

marpissa xristougenna 109

marpissa xristougenna 110

marpissa xristougenna 111

marpissa xristougenna 114

marpissa xristougenna 112

marpissa xristougenna 113

marpissa xristougenna 115

marpissa xristougenna 116

marpissa xristougenna 117

marpissa xristougenna 118

marpissa xristougenna 119

marpissa xristougenna 120

marpissa xristougenna 121

marpissa xristougenna 122

marpissa xristougenna 123

marpissa xristougenna 124

marpissa xristougenna 125

marpissa xristougenna 126

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos