Ανακοίνωση Κ.Δ.Ε.Π.Α Πάρου

04 Μαϊος 2011 14:04
Υποβολή αιτήσεων ωφελουμένων για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
Απο 3 - 20 Μαΐου.

Μετά από άμεση ανταπόκριση στις προϋποθέσεις ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για την περίοδο 2011 η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες κατάφερε να επιτύχει για ενάτη συνεχόμενη χρονιά την συνέχιση της χρηματοδότησης της δομής «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» μέσω της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος.

Ο Δήμος Πάρου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου έχοντας ως στόχο την ουσιαστική και διαρκώς εξελισσόμενη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως ηλικιωμένων, μοναχικών ατόμων και ΑΜΕΑ, υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης η οποία και εγκρίθηκε για τη λειτουργία της δομής «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» που καλύπτει γεωγραφικά τον Δήμο Πάρου.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση και τα νέα δεδομένα λειτουργίας του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» θα πρέπει, αυτοί που έχουν υπό την επίβλεψη τους ηλικιωμένο άτομο ή άτομο με ειδικές ανάγκες και επιθυμούν την παροχή υπηρεσιών από το πρόγραμμα να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 20-05-2011 στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), έτσι ώστε να ωφεληθούν από το πρόγραμμα.

Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι:

Κάτοικοι του Δήμου Πάρου

Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο ΟΑΕΔ και να διαθέτουν κάρτα ανεργίας.

Άνεργοι οι οποίοι λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

Εργαζόμενοι οι οποίοι απειλούνται να χάσουν την εργασία τους (π.χ. συμβασιούχοι υπάλληλοι).

Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ οι οποίοι έχουν εισόδημα έως 5.000 € για το οικονομικό έτος 2010 (δηλ. εισόδημα που αποκτήθηκαν από 1.1.2009 έως και 31.12.2009) και έχουν στην οικογένεια τους ηλικιωμένα άτομα ή ΑΜΕΑ (γονείς ή λοιπούς συγγενείς) που έχουν ανάγκη βοήθειας και φροντίδας.

Η αίτηση συμμετοχής – δήλωσης καθώς επίσης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωση των αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της δομής «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» καθημερινά από 14:00 έως 15:00 στο τηλέφωνο 22843-60169.

Η Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos