Ενημέρωση Εμπορ/κού συλλόγου

04 Μαϊος 2011 14:17

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου ενημερώνει τους παραγωγούς της Πάρου & Αντιπάρου

τους Αγροτικούς Συνεταιρισμους και την Ε.Α.Σ Πάρου σχετικά με την

2η Agro Quality Festival – ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ,

που θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 13 έως 15 Μαΐου 2011

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μίσθωσε χώρο για την συμμετοχή παραγωγών που δραστηροποιούνται στον τομέα αυτό.

Η ανάδειξη και προβολή των τοπικών μας προϊόντων στην ελληνική αγορά και όχι μόνο, είναι πολύ σημαντική γι'αυτό και όποιος παραγωγός από την Πάρο-Αντίπαρο επιθυμεί να συμμετέχει στο Festival να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ για περισσότερες πληροφορίες με την κ.Διακομανώλη στο τηλ.2241055900-903 ή με το γραφείο του Συλλόγου στο 2284022262 .

Παρακάτω σας επισυνάπτετε η ενημέρωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σχετικά με το παραπάνω θέμα.

Με ιδιαίτερη τιμή

Για το Δ.Σ.του

Εμπορoεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Αλιπράντης Αποστόλης Τριαντάφυλλος Αναστάσιος


ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη διοργάνωση «2ο Agro Quality Festival – ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

Κύριοι,

Στα πλαίσια δράσεων ενίσχυσης του πρωτογενούς & δευτερογενούς τομέα, ανάδειξης και προβολής των τοπικών μας προϊόντων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μίσθωσε χώρο για συμμετοχή στην διοργάνωση 2ο Agro Quality Festival – ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, που θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 13 έως 15 Μαΐου 2011 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο πλαίσιο του 2ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», όπου -μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο-θα προβληθούν τα προϊόντα της περιοχής μας στους πάνω από 30.000 επισκέπτες που αναμένονται.

Επιπλέον, σημαντική θα είναι και η παρουσία και συμμετοχή διευθυντών και στελεχών εμπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιριών και διεθνών δικτύων διανομών του εξωτερικού.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα, ο 2ος Διαγωνισμός Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς και θα λειτουργήσει το Αγροτικό Χωριό, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ελληνικών προϊόντων μέσα από εργαστήρια και δράσεις.

Θεωρούμε, ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη και προβολή των τοπικών μας προϊόντων (ανά νησί αλλά και σε επίπεδο περιφέρειας) στην ελληνική αγορά, ενώ το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα, μία καλή ευκαιρία για ενημέρωση των ενδιαφερομένων πάνω σε θέματα, όπως: Η Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ, Γεωργία με ελληνική ταυτότητα, Πιστοποιημένη ταυτότητα και ποιότητα, Τοπικό και περιφερειακό προϊόν, Διατροφικά πρότυπα και διατροφικός πολιτισμός, Το νέο μοντέλο αγροτικής ανάπτυξης: υψηλή αξία, ποιότητα και ταυτότητα προϊόντων, κα.

Λόγω της πίεσης χρόνου, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά όλους τους εμπλεκομένους (συνεταιρισμούς, παραγωγούς, ιδιώτες, κλπ)στην περιοχή σας. Για την καλύτερη δυνατή παρουσία μας στην εν λόγω διοργάνωση , παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ για τη δυνατότητα συμμετοχής. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής εκπροσώπων, αποστολής υλικού, κα θα επιβαρύνουν τον εκάστοτε συμμετέχοντα.

Σας ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Παμπάκας Σωτήρης

Αντιπεριφερειάρχης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos