Ψήφισμα του Δ.Σ. του «Αρχίλοχου» για το θάνατο του Σωτήρη Καστρουνή

31 Μαρτίου 2024 23:35

Ο Σωτήρης Καστρουνής από τα ιδρυτικά μέλη του «Αρχίλοχου» παρών πάντα, ενεργός και δραστήριος, απεβίωσε στις 29-3-2024 στην Αθήνα μετά σύντομη και βαρύτατη νόσο.

Η Πάρος όλη συγκινήθηκε στο άκουσμα της είδησης αυτής και πολλοί έγραψαν πολλά στο διαδίκτυο πενθώντας τον άνθρωπο της ανιδιοτέλειας της τρυφερότητας και της αγάπης.

Ο Σωτήρης υπήρξε για ένα διάστημα πρόεδρος του Συλλόγου και πολλές φορές εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Συμμετείχε πάντα στην πολιτική κίνηση του τόπου μας, είχε εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο αφιερώνοντας χρόνο και δίνοντας έμφαση σε ιδεολογικά ζητήματα από τα οποία δεν απομακρύνθηκε ποτέ.

Εμείς στο σημερινό Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζοντας και όλα τα μέλη μας, συμμετέχουμε στο πένθος, συλλυπούμαστε συγγενείς και φίλους κι ευχόμαστε σε όλους της οικογένειας αντοχή και δύναμη. Αντί κατάθεσης στεφάνου θα προσφέρουμε για τη μνήμη του το ποσόν των 500 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Πάρος 31-03-2024

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos