Πάρος: Το 1ο Φεστιβάλ Αθλητικής Ρομποτικής στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθεί στο νησί

21 Μαϊος 2024 14:07

Το 1ο φεστιβάλ Αθλητικής Ρομποτικής στις Κυκλάδες MRC Junior (Minoan Robotsports Competition) του Ελληνικού Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής,

Η.Ε.R.O. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού σχολείου Νάουσας Πάρου, το Σάββατο 25 Μαίου 2024 στις 12:00 μ.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική διοργάνωση, που έχει κερδίσει ήδη προβολή και αναγνώριση.

Διοργανωτές του Φεστιβάλ Ρομποτικής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (Hellenic Educational Robotics Organization) με τα κέντρα StemRobotics Linguactive & G. Tsounaki L. Centre στην Πάρο.

O H.E.R.O αποτελεί μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και στόχος του εκτός από την προώθηση της ρομποτικής και του STEAM σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, είναι να συμπεριλάβει στον Παγκόσμιο Χάρτη της Ρομποτικής και των Νέων Τεχνολογιών όλη την Ελλάδα.

Μια από τις καινοτομίες του ΜRC Junior, είναι ο συνδυασμός της ρομποτικής και των νέων τεχνολογιών, με τον Αθλητισμό!

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν μαθητές Προ νηπίου - Νηπίου - Δ' δημοτικού από τα νησιά της Πάρου & της Νάξου. Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν αθλητές - Ρομπότ και να συναγωνιστούν στα αθλήματα της πάλης και το ράλλυ στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos