Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

21 Μαϊος 2024 13:19

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 04 του νόμου 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης», όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους νόμους 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006

και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Παρασκευή 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης ΔΕΥΑ Πάρου 2023-2028.

Θέμα 2ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης μελέτης με αντικείμενο: «Αναβάθμιση αντλιοστασίων δικτύου αποχέτευσης Νάουσας Πάρου».

Θέμα 3ο: Έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καλαθοφόρου οχήματος».

Θέμα 4ο: Έγκριση των Πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυνατότητας παραγωγής 600 κυβικών μέτρων πόσιμου νερού ανά ημέρα ».

Θέμα 5ο: Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυνατότητας παραγωγής 600 κυβικών μέτρων πόσιμου νερού ανά ημέρα».

Θέμα 6ο: Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β συστήματος στο Μαράθι Παροικίας».

Θέμα 7ο: Αίτηση τροποποίησης Τεχνικού Δελτίου του έργου: «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων που περιλαμβάνει τη συλλογή και μεταφορά των λυμάτων των οικισμών Λεύκες & Κώστος του Δήμου Πάρου μαζί με επέκταση δυναμικότητας και εκσυγχρονισμό της ΕΕΛ Μάρπησσας», λόγω μερικής τροποποίησης φυσικού αντικειμένου του 1ου υποέργου με τίτλο «Συλλογή και μεταφορά των λυμάτων των οικισμών Λεύκες και Κώστος του Δήμου Πάρου» προς την ΕΥΔΕ του ΥΠΕΣ.

Θέμα 8ο: Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης για τον ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο : «Επεκτάσεις κεντρικών αγωγών διανομής ύδρευσης».

Θέμα 9ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ για το έργο με τίτλο : «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».

Θέμα 10ο: Αίτηση φοιτήτριας για πρακτική άσκηση.

Θέμα 11ο: Αίτηση τριών υπαλλήλων για συνταξιοδότηση.

Θέμα 12ο: Αίτηση ενός υπαλλήλου για οικειοθελή αποχώρηση.

Θέμα 13ο: Τρίτη (3η) αναμόρφωση προϋπολογισμού 2024.

Θέμα 14ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης 2022 μεταξύ Δήμου Αντιπάρου και ΔΕΥΑΠ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Μπαφίτης Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos