Σύλλογος Γυναικών Πάρου « Αρηίς»

02 Σεπτεμβρίου 2011 18:13

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι, εγκρίθηκε το καταστατικό του συλλόγου μας, με την επωνυμία Σύλλογος Γυναικών Πάρου « Αρηίς », με διευρυμένη βάση μελών,

ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία πολλών για μια ενιαία δράση.

Η προσωρινά Διοικούσα Επιτροπή , προχωρά στην διενέργεια Γ.Σ. και εκλογών, όπως το καταστατικό ορίζει και καλεί τα Μέλη του στην 1η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και εκλογές για το 1ο ΔΣ που θα γίνουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 11:00 πμ στην Παροικία,στην αίθουσα του Ξενοδοχείου « Νίκολας- View café>>.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι :

1.Απολογισμός & έγκριση πεπραγμένων προσωρινού ΔΣ

2.Θέματα μελών.

3.Οργάνωση εκδρομής Συλλόγου

4.Εκλογή τριμελής εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών.

5.Εκλογές.

Όποια από τα μέλη μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ και την εξελεγκτική επιτροπή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα εξής τηλ. 6959386438 ,6947325919 & 6942582321.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ θα γίνονται εγγραφές νέων μελών καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή που θα αποφασίσουμε εκείνη την ημέρα. Η παρουσία των μελών στη ΓΣ είναι δικαίωμα και υποχρέωση μας, ώστε να συμβάλουμε στην προαγωγή του έργου και την πραγματοποίηση των σκοπών του συλλόγου μας

Με εκτίμηση,

Η προσωρινά Διοικούσα επιτροπή του «Συλλόγου Γυναικών Πάρου « Αρηίς »

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos