Πάρος: Μια παραδοσιακή ταβέρνα πλάι στη θάλασσα που «ξεχειλίζει» από αρώματα και γεύσεις Ελλάδας!

24 Ιουνίου 2024 16:56

Έχει γίνει λατρεμένος χώρος συγκέντρωσης ντόπιων και επισκεπτών για τον απλό λόγο ότι «ξεχειλίζει» από αρώματα και γεύσεις Ελλάδας στην πιο εύγευστη εκδοχή τους!

Πρόκειται για την παραδοσιακή Ελληνική ταβέρνα Greco που βρίσκεται στην παραλία της Παροικίας, πλάι στη θάλασσα, με την απερίγραπτα όμορφη θέα στον κόλπο της πρωτεύουσας της Πάρου!

Κάθε πιάτο, κάθε γεύση κάθε εκλεκτό έδεσμα στο Greco, μοσχοβολά Ελλάδα, δημιουργείται με ολόφρεσκα υλικά και συνιστά μέγιστη απόλαυση της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας όπως την έχουμε αγαπήσει, στην καλύτερη εκδοχή της!

greco102

greco104

Σουβλάκια, μουσακάς, καλαμάρι και πολλά άλλα πιάτα που αποτυπώνουν την ουσία της γαστρονομικής πατρίδας μας, προσφέρονται με φιλόξενη διάθεση και άψογη εξυπηρέτηση, κάνοντας το Greco να ξεχωρίζει!

 Ζήστε την αυθεντικότητα και τη μαγεία του καλού Ελληνικού φαγητού δίπλα στο κύμα, νιώστε με όλες σας τις αισθήσεις την απόλαυση των καλύτερων γεύσεων μέσα σε ένα καλαίσθητο, όμορφο περιβάλλον, αγκαλιάστε με το βλέμμα σας την ακτογραμμή της Παροικίας και αφεθείτε στην φιλόξενη περιποίηση του άριστου προσωπικού της ταβέρνας Greco.

greco105

greco106

Η πανδαισία του εδεσματολογίου της καλύτερης Ελληνικής κουζίνας βρίσκει στον ιδεώδη χώρο του Greco, το «πάντρεμα» γαστρονομικής παράδοσης και παριανής φυσικής ομορφιάς που δημιουργούν το απόλυτο βίωμα της ικανοποίησης όλων των αισθήσεων στη μοναδική αυτή ταβέρνα!

Τοποθεσία: Οδός Γιάννη Βαρθακούρη (Παραλιακή οδός Παροικίας)
Παροικία, Πάρος
Τηλ: 22840 26782
www.grecoparos.gr

greco107

greco108

greeco103

chor 750

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos