Αντιμνημονιακό "Δεν πληρώνω" ...και στην Πάρο

29 Σεπτεμβρίου 2011 20:46

Μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπό την οργάνωση της Ε.Λ.Μ.Ε., πραγματοποιήθηκε σήμερα

29/9 στην Παροικία, όταν λειτουργοί της μέσης εκπαίδευσης, εργαζόμενοι και επαγγελματίες του νησιού, συγκεντρώθηκαν στην περιφερειακή οδό της Παροικίας έξω από το κατάστημα της εφορίας Πάρου - Αντιπάρου, διατρανώνοντας την πρόθεσή τους να μην καταβάλουν τις φορολογικές χρηματικές τους υποχρεώσεις.

Το συγκεντρωμένο πλήθος, υψώνοντας πανό με το σύνθημα "Δεν πληρώνουμε" παρέδωσε απλήρωτα τα εκκαθαριστικά του ειδοποιητήρια και απέκλεισε για δύο περίπου λεπτά την κυκλοφορία στον περιφερειακό ως μια απέλπιδα συμβολική πράξη ευρύτερης κοινοποίησης της διαμαρτυρίας του για την μνημονιακή φορολογική "επέλαση" στα ήδη μειωμένα εισοδήματά του.

Συμπαράσταση στη συγκέντρωση αυτή, δήλωσαν με ανακοινώσεις τους, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πάρου, το Σωματείο εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και ο Εμπορικός Σύλλογος του νησιού.

Το μαχητικό παρόν στη διαμαρτυρία, έδωσε και ο συμπατριώτης μας, δημοτικός σύμβουλος Πάρου κ. Μανώλης Γλέζος, η παρουσία του οποίου προσέδωσε μια συμβολικά αγωνιστική διάσταση στο όλο εγχείρημα.

Το κύμα της αγανάκτησης και της έμπρακτης αντίδρασης που υψώθηκε σήμερα στην Πάρο, συνιστά έκφραση μια ευρύτερης φωνής διαμαρτυρίας που ακούγεται πλέον σε όλη την επικράτεια βροντοφωνάζοντας "φτάνει πια στα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη!" 

             {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos