Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορ/κού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου αποφάσισε

03 Οκτωβρίου 2011 16:12

Στην χθεσινή Έκτακτη συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου που

πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου συζητήθηκαν τα θέματα που προτάθηκαν στην Πανκυκλαδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου από τους Εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Κυκλάδων στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου που εδρεύει στον Πειραιά .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου αποφάσισε :

• Συμμετοχή στην απεργία της 19ης Οκτώβρη.

• Να σταλεί αίτημα στα Δημοτικά Συμβούλια Πάρου-Αντιπάρου ώστε να αποφασίσουν την διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας ως προνόμιο Εθνικής κυριαρχίας.

• Ναι στην Διαφημιστική Καμπάνια του μειωμένου ΦΠΑ.

• Να σταλεί επιστολή στους Βουλευτές του Νομού Κυκλάδων με την οποία να τους ζητείται να μην ψηφίσουν και να εναντιωθούν σε κάθε απόπειρα κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ για τα νησιά μας. Στην αντίθετη περίπτωση θα κηρυχθούν ανεπιθύμητοι στα νησιά μας όλοι οι Βουλευτές που θα έχουν συναινέσει με την ψήφο τους στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ, σύμφωνα και με ότι συζητήθηκε και αποφασίστηκε στην συνάντηση της 28/9.

• Επανίδρυση του Υπουργείου Ναυτιλίας – Τουρισμού.

• Μακροχρόνιες ρυθμίσεις για τις οφειλές των εμπόρων στον ΟΑΕΕ

και να μην τιμωρούνται ποινικά οι οφειλέτες.

• Στελέχωση των Κέντρων Υγείας στις Κυκλάδες.

Με ιδιαίτερη τιμή

Ο Πρόεδρος

και

το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου-Αντιπάρου  {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos