Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους

18 Οκτωβρίου 2011 17:10
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου "κλείνουμε τα πάντα για μια μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα"
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου ,ο Σύλλογος Καφεστιατόρων Πάρου ,ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ,ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων ,ο Σύλλογος

Αρχιτεκτόνων Πολιτικών Μηχανικών,η ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου και η Πρωτοβουλία Πολιτών Πάρου θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011

Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους

11:00 πμ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

Το Μέλλον Των Παιδιών Μας Είναι Αλυσοδεμένο

Και Εμείς Θα Μείνουμε Με Σταυρωμένα Τα Χέρια ?

Σηκώνουμε Τα Μανίκια και

διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν αντέχουμε άλλο σ'αυτή τη φοροεισπρακτική πολιτική , στα συνεχόμενα φορολογικά χαράτσια που μας έχει εξαντλήσει οικονομικά και ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ.

«δεν αντέχουμε και δεν μπορούμε να πληρώνουμε τα χαράτσια».

Πιστεύουμε ότι αν αγωνιστούμε όλοι μαζί με τέτοιου είδους κινητοποιήσεις, που δυστυχώς για εμάς είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης, ίσως μπορούμε να περισώσουμε κάτι από την φορολογική λαίλαπα που μας επιβάλλεται.

Πρέπει, Ολοι μαζί από τούτο το νησί,απ'όλη την Χώρα ,να δώσουμε ένα μήνυμα αντίστασης η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ γι'αυτο και ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Μέσα από το σύνθημα «κλείνουμε τα πάντα για μια μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα» , εκφράζουμε την αγωνία όλων για την ακολουθούμενη πολιτική που εφαρμόζεται και την οικονομική φιλοσοφία της Τρόικα, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε χρεοκοπία και σε πλήρη εξαθλίωση.

Τονίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν να διαλύεται μια κοινωνία και ένας σφικτά δεμένος εθνικός ιστός με την πρόφαση της σωτηρίας και του αδιεξόδου, που άλλοι δημιούργησαν, όπως δεν είναι δυνατόν να διαλύεται η επιχειρηματικότητα, το μικρεμπόριο και η ανάπτυξη χωρίς σοβαρό επιχείρημα ή λόγο.

κλείνουμε τα πάντα για μια μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα{plusone lang=el}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos