Παραλαβή του Blue Star Delos

18 Οκτωβρίου 2011 17:46

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group επιθυμεί να ανακοινώσει την παραλαβή του νεότευκτου υπερσύγχρονου πλοίου Ro-Pax Blue Star Delos που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., Ltd, Κορέας.

Το Blue Star Delos είναι το πρώτο από την παραγγελία δύο πλοίων, υψηλών προδιαγραφών, ολικού μήκους 145,50 μέτρων, ταχύτητος 26 κόμβων και μεταφορικής ικανότητας 2.400 επιβατών και 450 αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως ή 50 φορτηγών οχημάτων και 150 αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως.

Το συνολικό κόστος ολοκλήρωσης της κατασκευής του Blue Star Delos υπερβαίνει τα Ευρώ 70 εκατομμύρια, εκ των οποίων Ευρώ 32 εκατ. εισεφέρθησαν από Ίδια Κεφάλαια της Attica Group και τα υπόλοιπα από τραπεζικό δανεισμό.

Το Blue Star Delos αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά στις αρχές Νοεμβρίου, 2011 και θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ιο-Θήρα.

Μιλώντας για την νέα επένδυση του Ομίλου Attica, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Πέτρος Βέττας, είπε: "Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, η επένδυση του Ομίλου Attica στοχεύει στη συνεχή προσπάθεια να προσφέρει υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με σύγχρονα, καινούργια και γρήγορα πλοία και να συμβάλλει μέσω του τουρισμού, στην ανάπτυξη των νησιών μας προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους".

Το Διοικητικό Συμβούλιο          {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos