Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

17 Αυγούστου 2024 18:19

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 04 του νόμου 1069/80: «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης», όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους νόμους 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006

και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».

Θέμα 2ο: Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων».

Θέμα 3ο: Έγκριση των πρακτικών ΙΙ και ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β συστήματος στο Μαράθι Παροικίας».

Θέμα 4ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την κατασκευή του έργου: «Επέκταση δυναμικότητας της ΕΕΛ Νάουσας Πάρου».

Θέμα 5ο: Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης για τον ανοιχτό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αντικαταστάσεις ελαττωματικών δικτύων ύδρευσης».

Θέμα 6ο: Συζήτηση και έγκριση νέας τιμολογιακής πολιτικής ΔΕΥΑΠ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Μπαφίτης Γεώργιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos