Λαϊκή Επιτροπή Πάρου

21 Δεκεμβρίου 2011 19:35

Μετά την άρνηση της ΔΕΗ να παραλάβει από τη Λαϊκή Επιτροπή τη πρώτη δόση

δηλώσεων άρνησης πληρωμής του χαρατσιού, προχωρούμε με τη συμπαράσταση και την ενεργή συμμετοχή νομικών του νησιού μας σε εξωδικαστική επίδοση τους. Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας συμμετέχουν στην οργανωμένη αντίδραση πληρωμής του χαρατσιού, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος δρόμος που υπάρχει για τα λαϊκά στρώματα και τα συμφέροντα τους είναι αυτός της οργανωμένης πάλης.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ έρχεται τώρα, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, να μαζέψει τα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για το 2012 και για τα επόμενα χρόνια. Μετά τη λαϊκή αντίδραση στον αρχικό τους νόμο και τις προσπάθειες εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης με τις αλλεπάλληλες «ερμηνευτικές» εγκυκλίους που ακολούθησαν, επιχειρούν τη καταβολή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ σε δόσεις, που δεν το κάνει λιγότερο εξοντωτικό και απαράδεκτο. Οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι, οι άνεργοι, οι αγρότες δεν πρέπει να ανεχτούν τη μονιμοποίησή του. Τα κόλπα, η προπαγάνδα και οι εκβιασμοί της συγκυβέρνησης πρέπει να πέσουν στο κενό.

Ευχόμαστε σε όλους σας γιορτές με δύναμη, υγεία, αισιοδοξία και η νέα χρονιά να μας οπλίσει όλους με περισσότερο πείσμα, οργάνωση και αλληλεγγύη, για να δυναμώσει η άρνηση πληρωμής , η πάλη για την κατάργηση των φορομπηχτικών μέτρων και ο αγώνας για όλα τα λαϊκά προβλήματα.

21-12-2011

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos