Ευχαριστήριο πολιτιστικού συλλόγου "Αρχίλοχος"

22 Δεκεμβρίου 2011 15:12

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 21ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Αρχιλόχου.

Έλαβαν μέρος 20 ομάδες. Το Νηπιαγωγείο, ο Παιδικός σταθμός, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, τα Λύκεια Παροικίας και Νάουσας, ο Σύλλογος Γυναικών Αρηίς, τα Α.Μ.Ε.Α.Ι, η Ελληνική Εταιρία, ο Ν.Ο.Π, η Αλκυόνη, το PAWS, η ΚΔΕΠΑΠ με δυο περίπτερα απο τα εικαστικά εργαστήρια και την βιβλιοθήκη, μαζί πολλοί χειροτέχνες Eλληνες και ξένοι έδωσαν το παρόν με μεγάλη επιτυχία παρά την οικονομική κρίση.

Το μπαρ του Συλλόγου, τα κλασικά Hot - Dogs, το παλαιοπωλείο και η Λοταρία ομόρφυναν την ατμόσφαιρα.

Για πρώτη φορά υπήρχε ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες που επισκέφθηκαν το Παζάρι μια πρόσφορα του ακούραστου Γιάννη Κυριαζάνου. Η Φιλαρμονική του Δήμου άνοιξε το Παζάρι με κάλαντα. Το πρόγραμμα του Παζαριού, αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους, πλαισίωναν η κ. Ασπασία Κωβαιου ως Βασίλισσα του Χιονιού κάνοντας face painting, ο Γιάννης Γεωργούσης ως Άγιος Βασίλης μοίραζε γλυκίσματα, η Γεωργία Κασσάρα με την Γεωργία Ιωαννίδου διάβασε παραμύθια και διηύθυνε θεατρικά δρώμενα με τα παιδία από Γυμνάσιου Πάρου. Η Αφροδίτη Βαζάκα με την Κωσταντίνα Αδρεάκου έπαιξαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με φλάουτο και πιάνο το βράδυ του Σαββάτου. Η Αμαλία Φερεντίνου, η Σαντίνα Χαλαβατζή και η Κατερίνα Μαράντου για τρεις ώρες το πρωί της Κυριακής απασχόλησαν τα παιδιά μαθαίνοντας τα κατασκευές και χαρτοκοπτική.

Φέτος το Παζάρι είχε διαφορετική χωροθέτηση έτσι πάνω από 1000 άτομα μικροί και μεγάλοι που το επισκέφθηκαν μπόρεσαν να απλωθούν και να το απολαύσουν.

Την διοργάνωση και τον συντονισμό του Παζαριού είχε αναλάβει ο Μπαμπής Πατέλης, ο Γιώργος Γεμελιάρης και η Ραμόνα Γκίκα.

Για το στήσιμο και την διακόσμηση εργάστηκαν πολλοί εθελοντές.

Το βράδυ τις Κυριακής με χορό και τραγούδια και πολλά χαμόγελα έγινε η κλήρωση των μεγάλων δώρων.

Το 21ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αρχιλόχου έκλεισε αυλαία με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ο Αρχίλοχος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Γιάννη Κυριαζάνο για την την κατασκευή της ράμπα για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, το parianostypos.gr για την προβολή του Συλλόγου μας, την ΚΔΕΠΑΠ και φυσικά τους εθελοντές που χωρίς την δική τους απεριόριστη γενναιοδωρία και συνεισφορά τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos