Η Πάρος προβάλλεται ως ιδανικός προορισμός για το μήνα Σεπτέμβριο από εξειδικευμένη ταξιδιωτική ιστοσελίδα με παγκόσμια απήχηση Κύριο

09 Σεπτεμβρίου 2024 12:23

"Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο νησί διότι οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαύσουν τον καιρό.

Αν και οι θερμοκρασίες δεν είναι τόσο υψηλές όσο τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία τον Σεπτέμβριο. Η παραλία θεωρείται επίσης πιο ευχάριστη λόγω της ελαφρώς χαμηλότερης θερμοκρασίας". Αυτά αναφέρει η δημοφιλής στους Αφρικανούς της διασποράς ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel Noire που απευθύνεται σε ένα ταξιδιωτικό κοινό 900.000 αναγνωστών το χρόνο και συμπληρώνει:

"Το νησί έχει πολλές παραλίες για να διαλέξετε. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι οι Κολυμπήθρες, η Σάντα Μαρία και η Χρυσή Ακτή. Αυτές οι παραλίες έχουν σκόνη άμμου, καθαρά νερά και ήρεμα κύματα. Οι Κολυμπήθρες είναι μια παραλία που βρίσκεται σε πιο κεντρική τοποθεσία, έτσι οι επισκέπτες έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα τοπικά εστιατόρια στον κεντρικό δρόμο". Το αναλυτικό αφιέρωμα περιγράφει τα πολλά χωριά που υπάρχουν στην Πάρο όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, μεταξύ των οποίων η Νάουσα, η Αλυκή και οι Λεύκες.  "Η Αλυκή και η Νάουσα - γράφει - είναι πιο ήσυχοι προορισμοί με μοντέρνα φωτιστικά. Η Αλυκή είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό που είναι ιδανικό για χαλάρωση, ενώ η Νάουσα έχει έντονη νυχτερινή ζωή και πολλές επιλογές για φαγητό". 

Σε ότι αφορά τα ειδικά θεματικά ενδιαφέροντα του νησιού, η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι "η Πάρος έχει μεγάλη  ποικιλία μονοπατιών ιδανικά για πεζοπορία . Έχει ορεινό ανάγλυφο και υπάρχουν και παραλιακές διαδρομές, οπότε μια πεζοπορία σε αυτό το νησί είναι μια πολύ γραφική εμπειρία". Παράλληλα, σημειώνει ότι "όσοι απολαμβάνουν οινογευσίες πρέπει να επισκεφτούν κάποια μπουτίκ οινοποιεία και αμπελώνες στην Πάρο". Και καταλήγει:

 "Ο Σεπτέμβριος είναι μια από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου στην Πάρο για να απολαύσετε άνετα ένα γεύμα σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, δεν έχει τόσο κόσμο όσο στα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν πιο ευχάριστες εμπειρίες. Το νησί προσφέρει κυρίως ελληνική κουζίνα και θαλασσινά, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και άλλα είδη φαγητού".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos