Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

27 Φεβρουαρίου 2012 19:03

Το Ελεύθερο Βήμα του ''Αρχίλοχου'' θα λειτουργήσει με την συνάντηση όλων των Συλλόγων Γυναικών της Πάρου

και Αντιπάρου στην αίθουσα τού ''Αρχίλοχου'' στίς 29/2 Τετάρτη στίς 18.00μμ.. Συντονιστής του Βήματος θα είναι ο Χρίστος Γεωργούσης.
Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να γίνει γνωστή στο κοινό της Πάρου η δράση των Γυναικών, η συλλογιστική και οι προοπτικές της δ...ράσης αυτής. Σκοπός επίσης είναι να αναπτυχθούν ζητήματα και πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τους δεσμούς συνοχής στο νησί. Θα επαναλάβουμε ότι ενδιαφέρει η δική τους άποψη για τα τρέχοντα όλα του νησιού, η δική τους οπτική γωνία για τον πολιτισμό και την καθημερινή ζωή.

Η Γυναίκα-δημιουργός της ζωής, όχι μόνο την γαλούχησε και τη δυνάμωσε, αλλά και τη στήριξε στα δύσκολα χρόνια και πάλι αναλαμβάνει βαρύ φορτίο ευθύνης στους καιρούς που περνούμε. Θα αναζητήσουμε στη συνάντηση τα κοινά σημεία των Συλλόγων, το νήμα της ιστορίας τους, την ευφορία της δράσης τους, τα σχέδιά τους. Θα γνωριστούμε καλύτερα και θα ξετυλίξουμε αποδοτικότερα τη συλλογική ζωή του νησιού.

Σας περιμένουμε...

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos