Λαϊκή Επιτροπή Πάρου

28 Φεβρουαρίου 2012 17:48

Συνεδρίασε η Λαϊκή Επιτροπή Πάρου την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ενωσης Γονέων Πάρου και του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Παροικιάς

και αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει και να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει για την επιτυχία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 14 Μαρτίου έξω από το Κέντρο Υγείας,με πρωτοβουλία της Ενωσης Γονέων, για τα φλέγοντα ζητήματα της Υγείας και της Παιδείας του νησιού.

Επίσης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

#Στις 11 Μαρτίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωϊ θα γίνει εξόρμηση στην Παροικιά και στην Νάουσα για να μοιραστεί έντυπο υλικό στους συμπολίτες μας που θα εξηγεί τους λόγους της κινητοποίησης έξω από το Κέντρο Υγείας και ότι η παρουσία όλων μας είναι άκρως απαραίτητη.

#Η δημιουργία ενός ολιγομελούς και ευέλικτου σχήματος για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία της συγκέντρωσης με την ονομασία Συντονιστικό Φορέων Νησιού.

#Διακίνηση αφίσας σε όλους τους επαγγελματίες του νησιού με την παράκληση να την αναρτήσουν στις προθήκες των καταστημάτων τους για καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας.

#Εκ νέου συνεδρίαση στις 7 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω έλεγχο και προγραμματισμό δράσεων και πρωτοβουλιών.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥ

28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos