Σύλλογος Γυναικών Νάουσας: Αφιέρωμα στους σκοπούς και τα τραγούδια της Μικράς Ασίας

30 Μαϊος 2012 21:17

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον κόσμο της Πάρου η χορωδία του συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, εμφανίσθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στον αύλειο χώρο του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα.

Παράλληλα στην αίθουσα του Αγ. Αθανασίου πραγματοποιήθηκε, όλη την προηγούμενη εβδομάδα, η έκθεση των έργων των παιδιών που απασχολούνται στο Κέντρο Α.Μ.Ε.Α.Ι., το οποίο, με την ευκαιρία της εμφάνισης της χορωδίας, ολοκλήρωσε τα μαθήματά του για τη φετινή χρονιά με γιορτινό τρόπο. Η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας παρουσίασε σκοπούς και τραγούδια της Μικράς Ασίας και χάρισε μια πολύ όμορφη βραδιά στο πλήθος του κόσμου που ήρθε να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Σ΄αυτό βοήθησαν και οι χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου, που συνόδευσαν χορευτικά κάποια απ' τα τραγούδια και τους οποίους, όπως και το Δ.Σ. του Ομίλου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία. Στο τέλος της βραδιάς τραγούδησαν όλοι μαζί ένα τραγούδι στο ρυθμό παραδοσιακού της Μικράς Ασίας, τους στίχους του οποίου είχε γράψει η κα Χαρά Ξαγοράρη και οι οποίοι μιλούσαν για τα παιδιά και τους εθελοντές και δασκάλους του Κέντρου.

Φυσικά ευχαριστούμε όλα τα μέλη της χορωδίας και τους μουσικούς, για το αποτέλεσμα, για την συνεχή τους προσπάθεια και τους ευχόμαστε δύναμη και καλή συνέχεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθύνουμε στον υπεύθυνο της χορωδίας, γι' αυτήν τουλάχιστον την εκδήλωση, Μιχάλη Τσουνάκη, που όλο το χειμώνα δούλεψε με τα μέλη της για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε, επίσης την πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλα τα παιδιά του Κέντρου Α.Μ.Ε.Α.Ι. για την άψογη παρουσία τους και την αγαστή συνεργασία.

Αλλά κι όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos