Πάρος: Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

01 Ιουνίου 2012 15:23

Η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης του αθλητικού ιδεώδους της νεολαίας του νησιού μας, προχώρησε

σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους Α.Ο. Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέας, ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, Σύλλογος Αλυκής και PSS Πάνθεον στη διοργάνωση ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στην Πάρο.

Το τουρνουά ξεκίνησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Ιουνίου με την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας στις 6 το απόγευμα.

Η συμμετοχή των 197 παιδιών που έλαβαν μέρος και η μεγάλη ανταπόκριση των Παριανών μας γεμίζει με αισιοδοξία και διαμορφώνει ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον για τα νιάτα της Πάρου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών χωρισμένα στις κατηγορίες babini, projunior, junior και προπαιδικό, κατηγορίες που αποτελούν ουσιαστικά την πρώτη επαφή των μικρών παιδιών με την οργανωμένη και από κοινού αθλητική τους δραστηριότητα.

Κατά την τελετή λήξης του τουρνουά θα γίνει απονομή επάθλων στους νικητές της κάθε κατηγορίας και θα τιμηθούν οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση αθλητικοί σύλλογοι, καθώς και ο κ. Σωτήρης Μπαφίτης παλιό μέλος του Δ.Ο.Ν.Α. για την προσφορά του στον αθλητισμό της Πάρου.

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. καλεί όλους τους Παριανούς να παραβρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας για να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν τους μικρούς Παριανούς ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να τιμήσουν με την παρουσία τους συμμετέχοντες αθλητικούς συλλόγους που επί σειρά ετών προσφέρουν ανιδιοτελώς τα μέγιστα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos