Πάρος: Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ

25 Οκτωβρίου 2024 15:55

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 04 του νόμου 1069/80: «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης», όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους νόμους 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006

και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τρίτη 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια χημικών προϊόντων».

Θέμα 2ο: Έγκριση του πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ».

Θέμα 3ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Έλεγχος, καθαρισμός και επισκευή εισροών αποχετευτικών αγωγών και πλήρης καθαρισμός αντλιοστασίων λυμάτων».

Θέμα 4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για το έργο με τίτλο: «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τρυπητής-Άσπρου Χωριού».

Θέμα 5ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για το έργο με τίτλο: «Εγκατάσταση νέων υδρομετρητών στο δίκτυο ύδρευσης Λευκών-Κώστου».

Θέμα 6ο: Έγκριση μελέτης για το έργο με τίτλο: «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή Ανάληψη Νάουσας».

Θέμα 7ο: Έγκριση αγοράς επαγγελματικού οχήματος και έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας.

Θέμα 8ο: Απόφαση μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες υποδομών ύδρευσης.

Θέμα 9ο: Αιτήσεις δημοτών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Μπαφίτης Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos