Πάρος: Ιερή Θρησκευτική κατάνυξη στην Εκατονταπυλιανή

15 Αυγούστου 2012 13:48

Σε κλίμα ευλαβούς θρησκευτικής κατάνυξης, τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 14/08 ο Μέγας Εόρτιος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, χοροστατούντος

του Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιου, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερώνυμου, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.Καλλίνικου και με την παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου.

Πλήθος πιστών από ολόκληρη την Πάρο, επισκέπτες του νησιού αλλά και μεγάλος αριθμός προσκυνητών συνέρευσαν στην Εκατονταπυλιανή προσκυνώντας τη χάρη της Θεομήτορος , ευχόμενοι σιωπηλά η Άγια Σκέπη της, να αγκαλιάζει προστατευτικά τις ζωές τους.

'Ένα κερί στην Παναγιά της Πάρου στην Αγία Μητέρα του νησιού, την προστάτιδα των απανταχού παριανών ή μη μαζί με την ευχή για υγεία και ευημερία σηματοδοτεί το ιερό μήνυμα της αιώνιας Αφθαρσίας και της νίκης επί του θανάτου.

Το parianotypos.gr σας μεταφέρει εικόνες από την Εκατονταπυλιανή το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos