Ανοιξιάτικη εκδρομή του συλλόγου γυναικών Νάουσας

01 Φεβρουαρίου 2013 15:37

Την καθιερωμένη ανοιξιάτικη εκδρομή του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου την

εβδομάδα από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2013. Προορισμός;...η ΤΥΝΗΣΙΑ. Τι περιλαμβάνεται; ότι μπορείτε να φανταστείτε: φωτογραφικό σαφάρι στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ με 4Χ4 και βεδουΐνικη βραδιά, επισκέψεις σε μέρη όπως η Τύνιδα, η Γκαμπές, η Ματμάτα, η Τοζέρ, η Χαμμαμέτ και βέβαια η Καρχηδόνα, ενώ περιλαμβάνονται όλα τα συνήθη στις εκδρομές μας: αεροπορικά προς και από τον προορισμό μας, πολυτελές ξενοδοχείο, ημιδιατροφή για όλες τις μέρες και πληρωμένες όλες τις εκεί εκδρομές και λοιπές δραστηριότητες. Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: επειδή ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί και την βιώνουμε οι περισσότεροι, φροντίσαμε να είναι και το ποσό συμμετοχής, ευχάριστη έκπληξη!!!

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την πρόεδρο του συλλόγου, κα Ελευθερία Μπαρμπαρήγου στα τηλ.: 22840-51402, 6945533328.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επειδή πτήσεις προς Τυνησία εκτελεί μόνο μία αεροπορική εταιρεία, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Γι' αυτό φροντίστε, εφόσον ενδιαφέρεστε, για την άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος και κράτηση.

Σας ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos