Ψήφισμα Γυμνασίου Πάρου

20 Μαρτίου 2013 17:15

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή, Γουρδούκη Ηλία, συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του Γυμνασίου

Πάρου, με θέμα την έκδοση ψηφίσματος με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του εκπαιδευτικού Γεωργίου Ποσάντζη, γόνου εκπαιδευτικής και δημοκρατικής οικογένειας από τη Νάξο, πρώην Διευθυντή του Γυμνασίου Πάρου.

Ο Διευθυντής ενημέρωσε τους καθηγητές για την εκπαιδευτική πορεία του Γεωργίου Ποσάντζη, εξήρε την επιστημονική και παιδαγωγική του κατάρτιση, τα δημοκρατικά του πιστεύω, τα οποία καθόρισαν τη συμπεριφορά του ως Διευθυντή του Γυμνασίου Πάρου, τη συναδελφικότητά του προς τους καθηγητές και την αλληλέγγυα στάση του προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και συμπολίτες του. Ακολούθως, πρότεινε την έκδοση σχετικού ψηφίσματος.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών, ύστερα από διαλογική συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω, όπως αυτά καταγράφονται στην υπ' αριθ. 47/20-3-2013 Πράξη:

1. Να παρευρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία και να συλλυπηθεί τους οικείους του εκλιπόντος αντιπροσωπεία του Συλλόγου Διδασκόντων Καθηγητών με επικεφαλής το Διευθυντή

2. Να κατατεθεί εις μνήμην του το χρηματικό ποσό των 100 € στο ΑΜΕΑΙ Πάρου

3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο