Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Aγκαιριάς, διοργανώνει Φιλανθρωπικό Παζάρι στις 28 Απριλίου

01 Απριλίου 2013 19:22

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Aγκαιριάς, διοργανώνει Φιλανθρωπικό Παζάρι στις 28 Απριλίου (των Βαΐων) στον χώρο του πολιτιστικού κέντρου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν

σε οικογένειες του χωριού μας που έχουν οικονομικές δυσκολίες. Σας καλούμε για μια ακόμη φορά να δείξετε την ευαισθησία σας με τη συμμετοχή σας σε αυτό το Παζάρι.

Στο Παζάρι αυτό θα διατεθούν διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν στα σπίτια μας ίσως και σε κάποια αποθήκη, ή ξεχασμένα σε κάποιο ντουλάπι, και που δεν μας είναι χρήσιμα ενώ θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε κάποιους άλλους συγχωριανούς μας.

Σας παρακαλούμε λοιπόν, όσοι έχετε αντικείμενα σε καλή κατάσταση που δεν σας είναι απαραίτητα, όπως διακοσμητικά είδη, μπιμπελό, στολίδια, πίνακες ζωγραφικής μικρούς και μεγάλους, μικρά έπιπλα, έπιπλα βεράντας, σκαμνάκια, βιβλία, λεξικά, CD μουσικής, κεντήματα, κανάτες, σερβίτσια καφέ τσαγιού, πιατέλες, κούπες, ανθοδοχεία, εργαλεία, μαξιλάρια διακοσμητικά, κ.α. να τα φέρετε στο Σύλλογο μας όπου θα συγκεντρώνονται τρία συνεχή Σάββατα 6, 13 και 20 Απριλίου από τις 1 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Παζάρι θα λειτουργήσει το Σάββατο των Βαίων 11πμ-1μμ και 7μμ-10μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα : 22840 91870 κα Ευ. Σκιαδά ,

και 22840 91241 κα Κ. Καλανδράνη.

Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos