×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας για τους γιατρούς του κόσμου

08 Απριλίου 2013 14:58

Ευχαριστούμε πολύ τους Γιατρούς του Κόσμου για την αποστολή που πραγματοποιήσαν στο νησί μας αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7/ 4 /2013, αλλά και για την άψογη συνεργασία μας. Η βοήθεια που προσέφεραν στους κατοίκους μας ήταν πολύτιμη.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν απο 3 οφθαλμίατρους με μία βοηθό ,παιδίατρο και νοσηλεύτρια.Μέσα στο συγκεκριμένο ωράριο που είχαμε ορίσει , αλλά και με αρκετές ώρες μετά το συγκεκριμένο ωράριο και θέληση να δούν όσο το δυνατόν περισσότερους,κατάφεραν να εξετάσουν συνολικά πάνω από 400 άτομα.

 Ευχαριστούμε τους χοτηγούς μας και όλους όσους βοήθησαν με όποιοδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.

Για μια ακόμη φορά ο αριθμός που επισκέφθηκαν τους γιατρούς ήταν πολύ μεγάλος και έδειξε πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για δωρεάν υγεία!

Το σκεπτικό ( η λογική ) του συλλόγου μας είναι αυτή η δωρεάν υγεία για όλους ανασφάλιστους και μη (μην ξεχνάμε ότι πλέον αρκετοί κάτοικοι του νησιού μας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να κάνουν τις εξετάσεις τους , αλλά και να αγοράσουν τα φάρμακά τους).

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι η αποστολή βρέθηκε στο νησί μας μετά από πρόσκληση δική μας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας. Η αποστολή είχε προγραμματιστεί από το Νοέμβριο για τις αρχές Φεβρουαρίου αλλά λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιών της ΠΝΟ δεν πραγματοποιήθηκε.Επίσης εδώ και αρκετό καιρό έχουμε προσκαλέσει και προγραμματίσει την επόμενη αποστολή των Γιατρών του Κόσμου στην Πάρο.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos