×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Γιορτή παιδικού βιβλίου στην Αγκαιριά

10 Απριλίου 2013 18:49

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου. Η Γιορτή έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Αγκαιριάς, όπου οι μικροί φίλοι που μας επισκέφθηκαν, εκτός από την έκθεση παιδικών και εφηβικών βιβλίων είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αφήγηση παραμυθιών, να κατασκευάσουν κούκλες, σελιδοδείκτες και πασχαλινές χειροτεχνίες και βέβαια να γευτούν τα κεράσματα του μπουφέ που φρόντισαν τα μέλη του συλλόγου. Η Γιορτή έκλεισε με Κυνήγι Θησαυρού που ενθουσίασε τα παιδιά που συμμετείχαν, αλλά και τους μεγάλους που παρακολουθούσαν.

{vsig}agkairia-paidiko-vivlio{/vsig}

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αγκαιριάς ευχαριστεί από καρδιάς τα μέλη του, τη Διεύθυνση του Δημοτικού και τους δασκάλους που συμμετείχαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους τις κυρίες που επιμελήθηκαν τα τμήματα της χειροτεχνίας, όπως και όλους τους φίλους του συλλόγου που μας συνέδραμαν σε αυτή την πρώτη προσπάθεια. Με την ελπίδα να είναι το βιβλίο σύντροφος των παιδιών, ευχόμαστε και του χρόνου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos