ΕΣΠ Πάρου: Με το νομοσχέδιο που πέρασε από τη βουλή, το δημοτικό λιμενικό ταμείο Πάρου-Αντιπάρου είναι παρελθόν

22 Απριλίου 2013 14:47

Χωρίς καμιά μάχη, Χωρίς καμία αντίδραση, χωρίς καμία διαμαρτυρία. Με το νομοσχέδιο που πέρασε από τη βουλή, το δημοτικό λιμενικό ταμείο Πάρου-Αντιπάρου είναι παρελθόν.

Οι ευθύνες της διοίκησης του ταμείου άλλα και του δήμου είναι τεράστιες.

Αναρωτηθήκατε το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ που είναι στο ταμείο του , που θα καταλήξει?

Αν χαθεί το «έγκλημα» για τον τόπο μας θα είναι τεράστιο και οι «ένοχοι» θα πρέπει να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου , είχε συναντηθεί αρκετές φορές ,ενώ έχει αποστείλει και γραπτά ερωτήματα σχετικά με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, τονίζοντας κάθε φορά ,ότι έπρεπε να προχωρήσουν τα έργα .

Πάντα παίρναμε θετικές και καθησυχαστικές απαντήσεις ότι τα έργα ξεκινούν σε λίγο καιρό, άλλα αντιθέτως ακυρώνονταν πχ. πλωτές εξέδρες και δε έμπαιναν άλλα στη θέση τους.

Αν τα 5 εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν στο νησί μας, με διάφορα έργα, θα ανακούφιζαν την αγορά, εκτός του ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν, θέσεις εργασίας και σημαντικές υποδομές τουριστικής ανάπτυξης ,ακόμη και καθοριστικές για το μέλλον του τόπου μας.

Είναι λοιπόν φανερό ότι οι επιλογές ανθρώπων σε θέσεις « κλειδιά» του δήμου με μικροπολιτικά και άλλα κριτήρια , μόνο οπισθοδρόμηση φέρνουν και πρέπει να σταματήσουν.

Το νησί μας δεν μπορεί να πηγαίνει πίσω.

Ζητάμε κατεπειγόντως να γίνει ότι χρειάζεται, να γίνουν κινητοποιήσεις, για να μη χαθούν τα λεφτά.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                 Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos