×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΕΣΠ Πάρου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην πανκυκλαδική εμπορική έκθεση

03 Μαϊος 2013 11:08

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου μετά την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου στην αίθουσα του Συλλόγου και αφορούσε την

διοργάνωση της πρώτης Πανκυκλαδικής Έκθεσης στο νησί της Πάρου , διερεύνησε την αγορά και διαπιστώθηκε ότι οι επιχειρήσεις επιθυμούν την προβολή τους μέσω της υλοποίησης της .

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ενεργά στη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση Καταναλωτών, Εμπόρων και Παραγωγών των Κυκλάδων

ΣΤΗΝ ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ 2013 στις 9 το βράδυ

στην συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου.

Θεωρούμε οτι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής και ειδικά του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου ενισχύεται από την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται σ΄ αυτήν. Με την υλοποιηση της εκθεσης μας θα περάσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και προοπτικής στη κοινωνία.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ,επικοινωνείτε καθημερινά από της 10.30 – 14.00 με την γραμματειακή υποστήριξη στο τηλ.2284022262 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos