Ολοκλήρωση σεμιναρίων στην Αντίπαρο

03 Μαϊος 2013 11:26

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου 2013 ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων πληροφορικής που πραγματοποίησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αντιπάρου στο πλαίσιο κατάρτισης στις σύγχρονες τεχνολογίες.

Το πρόγραμμα αυτό ήταν 24 ωρών και είχε θέμα την εισαγωγή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τη χρήση του Office, Word, Excel και P.Point καθώς και τη χρήση του Internet. Το παρακολούθησαν 22 καταρτιζόμενοι και την Τρίτη 30 Απριλίου αποδόθηκαν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης του συγκεκριμένου προγράμματος.

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, ήταν μια επιτυχημένη πρωτοβουλία του Δήμου Αντιπάρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που βοήθησε τους επαγγελματίες που το παρακολούθησαν.

Επιθυμία όσων συμμετείχαν αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α. είναι τα σεμινάρια αυτού του είδους να συνεχιστούν και κατά τη χειμερινή περίοδο και να αποτελέσουν θεσμό που σκοπό έχει την κατάρτιση των συμπολιτών μας και τελικό στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos