Πάρος: Μια όμορφη έκθεση κατασκευών από τα ΑΜΕΑΙ στη Νάουσα...

03 Ιουνίου 2013 14:30

Μια πραγματικά όμορφη έκθεση κατασκευών παρουσιάζεται στη Νάουσα στην αίθουσα τέχνης Άγιος Αθανάσιος.

Τα πρωτότυπα εκθέματά της αποτελούν κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί από τα άτομα με ειδικές ανάγκες του Πρότυπου Εθελοντικού Κέντρου ΑΜΕΑΙ Κυκλάδων που έχει ως έδρα του τη Νάουσα της Πάρου.

Πρόκεται για μια αξιόλογη έκθεση που αξίζει κανείς να επισκεφτεί καθώς έχει σκοπό την ενίσχυση του ΑΜΕΑΙ και κατ΄ επέκταση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στα οποία το Εθελοντικό Κέντρο προσφέρει δημιουργική απασχόληση αναπτύσσοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες - δεξιότητες.

Ο πολύχρωμος κόσμος των όμορφων δημιουργημάτων των συναθρώπων μας με "ειδικές ικανότητες" συγκινεί και αναδεικνύει την θάρρος, τη θέληση και την δημιουργική δύναμη της ομορφιάς και της ζωής.
{vsig}ameai-naoussa-03-06-13{/vsig}

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου και οι ώρες επίσκεψης είναι από τις 18:30 έως τις 22:00 κάθε απόγευμα.
Το parianostypos.gr, σας παρουσιάζει φωτογραφίες από τα καλλιτεχνήματα των "παιδιών" των ΑΜΕΑΙ που είναι φτιαγμένα με αγάπη και περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου σε μια τόσο ωραία και συγκινητική προσπάθεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos