Πάρος: Tα ΑΜΕΑΙ βραβεύουν τους πρωταθλητές του Νηρέα...(Βίντεο)

03 Ιουνίου 2013 16:00

Όταν οι αγωνιστές της ζωής αποφασίζουν να βραβεύσουν τους πρωταθλητές του αθλητισμού, η συγκίνηση κάνει τα λόγια περιττά και ανθρωπιστική αγάπη πλημμυρίζει τον κόσμο των συναισθημάτων.

Αυτό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου όταν στο πλαίσιο εκδήλωσης - αφιερώματος στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Νάουσας, το Πρότυπο Εθελοντικό Κέντρο ΑΜΕΑΙ Νάουσας Πάρου μαζί με το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας, πήραν την αξιέπαινη πρωτοβουλία να βραβεύσουν του πρωταθλητές Κυκλάδων, την νεανική δηλαδή ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Την όμορφη και συγκινητική στιγμή της βράβευσης άνοιξε ένα από τα "παιδιά" των ΑΜΕΑΙ ο Παρασκευάς Τριαντάφυλλος ο οποίος πήρε το λόγο, ευχήθηκε και κάλεσε στη σκηνή την ομάδα του Νηρέα για να παραλάβει το βραβείο της. Η αυλή του χώρου Τέχνης «Άγιος Αθανάσιος» δονήθηκε από τα χειροκροτήματα του κόσμου μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας του Παρασκευά στο πρόσωπο του οποίου συμβολοποιήθηκε τη στιγμή εκείνη το μεγαλείο της αγωνιστικής θέλησης για ζωή που τιμούσε εκείνη την ώρα το μεγαλείο της αθλητικής προσπάθειας.

Πραγματικά, η βράβευση αυτή ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή της εκδήλωσης με ιδιαίτερο ανθρωπιστικό συμβολισμό που ανέδειξε παράλληλα την ουσιαστική συμβολή του Πρότυπου Εθελοντικού Κέντρου ΑΜΕΑΙ στην δημιουργική φροντίδα και ανάπτυξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσα στην πολυετή λειτουργία του.

Το parianostypos.gr, σας παρουσιάζει σε βίντεο την τελετή βράβευσης της ομάδας του Νηρέα από τους πρωταθλητές του αγώνα για τη ζωή που ομορφαίνουν και δίνουν νόημα στον ανθρωπιστικό πολιτισμό μας.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos