×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δράσεις Συντονιστικού Σχολικών Κοινοτήτων για την Κοινωνική Αλληλεγύη

04 Ιουνίου 2013 19:42

Το ''Συντονιστικό των Σχολικών Κοινοτήτων για την Κοινωνική Αλληλεγγύη'' συνεδρίασε την Τετάρτη 29/5/2013 στο Γυμνάσιο Πάρου, όπου έκανε εκτίμηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων.

1. Για το Πάσχα, έγινε διανομή τροφίμων και ρουχισμού σε 53 οικογένειες της Πάρου χάρη στην ευαισθησία του Παριανού λαού που έσπευσε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Συντονιστικού για συγκέντρωση τροφίμων-ρουχισμού-φαρμάκων στην Πλατεία Μαντώς στην Παροικιά.

2. Σ' ένα θετικό κλίμα συνεργασίας, κοινών προβληματισμών, ικανοποίησης και αισιοδοξίας οι εκπρόσωποι των σχολείων όλων των βαθμίδων του νησιού μας αποφάσισαν για τις περαιτέρω δράσεις και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν:

• Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και διανομή αυτών πριν το καλοκαίρι, απευθυνόμενοι στην ευαισθησία επιχειρηματιών ειδών τροφίμων.

• Πρόσκληση – έκκληση στον Παριανό λαό για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στα σχολεία της περιοχής τους.

• Τρόποι διανομής ρουχισμού και φαρμάκων. Επικοινωνία με τις υπεύθυνες διανομής κυρία Μαργαρίτα Σπανού στο τηλέφωνο 6932450786 και κυρία Φλώρα Μαούνη στο τηλέφωνο 6977568475.

• Συναυλία αλληλεγγύης το φθινόπωρο για συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη "κολατσιού" των μαθητών που υποσιτίζονται.

• Λόγω αυξημένων αναγκών, κατά τη διανομή τροφίμων αποφασίστηκε να δίνεται προτεραιότητα σε οικογένειες με παιδιά.

• Ένταξη οικογενειών σε προγράμματα της Εκκλησίας και του ΝΠΙΔ του Δήμου Πάρου.

• Διεύρυνση της αρμονικής συνεργασίας που υπάρχει με την εκκλησία και τους ιερείς που είναι επιφορτισμένοι με την αλληλεγγύη.

Πάρος 3/6/2013

«Συντονιστικό των Σχολικών Κοινοτήτων για την Κοινωνική Αλληλεγγύη»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos