×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μετατέθηκε για τη 2η εβδομάδα Σεπτεμβρίου...

05 Ιουνίου 2013 12:44

...η 1η Πανκυκλαδική Εμπορική Έκθεση & Φεστιβάλ Πάρου που διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου.

Η σχετική απόφαση που ελήφθη χθες κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. και οι λόγοι που οδήγησαν στην μετάθιεση της έκθεσης αναφέρονται στην έκτακτη σημερινή ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου που ακολουθεί:

Πάρος, 05/06/2013

Αριθ. Πρωτ.: 120/2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Έκτακτη Ανακοίνωση

Στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες 4 Ιουνίου 2013 αποφασίστηκε η ημερομηνία της διεξαγωγής της 1ης Πανκυκλαδικής Εμπορικής Έκθεσης & Φεστιβάλ Πάρου να μετατεθεί για την 2η εβδομάδα του Σεπτέμβρη, συγκεκριμένα από Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η αδυναμία ορισμένων εκθετών να προετοιμάσουν έγκαιρα το υλικό προβολής τους λόγω της έλλειψης προηγούμενης πείρας σε τέτοιου είδους εκθέσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Απόστολο Αλιπράντη στο τηλ.: 6946468060 ή με τον υπεύθυνο της εταιρίας Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων, που έχει αναλάβει να κατασκευάσει την έκθεση κ. Παναγιώτη Αγαπητό στο τηλ.: 6947184264, αλλά και να παρευρεθείτε την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2013 στις 9 το βράδυ, στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου θα συζητηθεί το θέμα αυτό.

Υ.Γ. Οι προκαταβολές που εισπραχτήκαν από την εταιρία Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων θα επιστραφούν.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos