×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Έκτακτη Είδηση: Φωτιά στα Γλυσίδια της Πάρου (Νεότερη Ανάρτηση - Η πυρκαγιά κατασβέστηκε)

11 Ιουνίου 2013 14:12

Όλο το ιστορικό της φωτιάς μόνο στο parianostypos.gr. Πως ξεκίνησε - Πως φθάσαμε στην κατάσβεσή της....


Πρώτη Ανάρτηση : 14:12

Πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε το κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάρου για εκδήλωση φωτιάς πίσω από το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή Γλυσίδια, στον δρόμο Παροικιάς - Αλυκής.

Ήδη στον τόπο της φωτιάς σπεύδουν άνδρες και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και άνδρες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για την κατάσβεσή της.

Η περιοχή που εκδηλώθηκε η φωτιά είναι πολύ κοντά σε εκείνη που πριν λίγες ημέρες φωτιά είχε κάψει περίπου 250 στρέμματα.


Ενημέρωση 14:30
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στο parianotypos.gr στις 14:30 η φωτιά έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο.

Ενημέρωση 14:46

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στα Γλυσίδια της Πάρου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του parianostypos.gr

Η φωτιά κατασβέστηκε μετά από την έγκαιρη επέμβαση των αντρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας και των μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στην περιοχή της πυρκαγιάς.
Στην περιοχή επικρατεί πυκνός καπνός, ενώ δυνάμεις τις Πυροσβεστικής και της ΕΟΔ παραμένουν στην περιοχή για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Ενημέρωση 15:23
Στον τόπο της φωτιάς εκτός από την πυροσβετική και τους άντρες της ΕΟΔ έσπευσαν να βοηθήσουν και αρκετοί πολίτες. Η Πυρκαγιά έκαψε κυρίως χορτολιβαδική έκταση.

Η τοποθεσία και κυρίως η πρόσβαση και η ομαλότητα του εδάφους ήταν σύμμαχος όλων όσοι έσπευσαν για την κατάσβεσή της αφού έτσι τους δόθηκε η δυνατότητα να προσεγγίσουν στο χώρο.
Το μέτωπο της φωτιάς αρχικά ήταν μεγάλο αλλά περιορίστηκε εγκαίρως απο τις δυνάμεις τις πυροσβεστικής και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. 

Φωτογραφία: αρχείο...





Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos