×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος, Παροικία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο...(Βίντεο)

17 Ιουλίου 2013 12:57

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου, η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κάλεσμα του Δήμου και των Σωματείων Εργαζομένων για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Αιχμή του δόρατος στην κινητοποίηση αυτή ήταν η προβλεπόμενη από το πολυνομοσχέδιο συρρίκνωση των δημοτικών υπηρεσιών με την κατάργηση των θέσεων των σχολικών φυλάκων και της δημοτικής αστυνομίας.

Με την τριήμερη, έως τις 17 Ιουλίου αναστολή της λειτουργίας του Δήμου Πάρου και την σημερινή κινητοποίηση στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους επισφραγίζεται η αγωνιστική αντίδραση κατά των καταργήσεων και απολύσεων προσωπικού της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιζητείται η απόσυρση του πολυνομοσχεδίου.

Η συμμετοχή στην κινητοποίηση της Παροικίας δεν ήταν η αναμενόμενη. Πιθανή αιτία της ελλιπούς συμμετοχής ίσως είναι το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση της θερινής τουριστικής περιόδου, δηλαδή σε μια εποχή εντατικής εργασίας για τους περισσότερους κατοίκους του νησιού που ζουν από τον τουρισμό.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στο χώρο της κινητοποίησης και κατέγραψε σε βίντεο την εξέλιξή της.

Στην κάμερά του μίλησαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννης, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ, κα Γ. Πρωτολάτη, το μέλος της Κ.Ε.Π.Π κ. Μ. Ισιγώνης και ο δημοτικός σύμβουλος από την Λαική Συσπείρωση Πάρου κ. Κ.Ροκονίδας.

Παρακολουθήστε σε βίντεο τις εικόνες, τα τεκταινόμενα και τις θέσεις που εκφράστηκαν με αφορμή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos