Πάρος : Παραδοσιακός οικισμός - Επανατοποθετήθηκαν τα κάγκελα στα σκαλοπάτια πλησίον οικίας Μαντούς Μαυρογένους

14 Αυγούστου 2013 14:39

Στις 22 Ιουλίου 2013 (βλέπε εδώ) είχαμε δημοσιεύσει ερώτηση για την τότε τοποθέτηση σιδερένιας μπάρας – κουπαστής στο συγκεκριμένο σημείο του περιφερειακού συμβούλου κ. Κώστα Μπιζά. (Ακολουθεί σχετική φωτογραφία)

Στη συνέχεια δημοσιεύσαμε στις 30 Ιουλίου σχετική επιστολή (βλέπε εδώ) που αναφερόταν στο γεγονός της απομάκρυνσης από το σημείο της σιδερένιας μπάρας.
{vsig}manto-kagkela1{/vsig}
Στις 12 Αυγούστου ο φακός του parianostypos.gr κατέγραψε τις ακόλουθες εικόνες από το συγκεκριμένο χώρο του παραδοσιακού οικισμού. Όπως βλέπετε στα σκαλοπάτια έχουν τοποθετηθεί κάγκελα καθώς και μια μικρή κουπαστή, στην από πίσω ακριβώς πλευρά, στα σκαλοπάτια που οδηγούν στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.
{vsig}manto-kagkela1-1{/vsig}
Ίσως τελικά οι διαφωνίες που προκλήθηκαν να ήταν θέμα αισθητικής και όχι τελικά έγκρισης της απόφασης, διότι σύμφωνα με πληροφορίες μας για τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις υπήρξε ομόφωνη απόφαση από τη Δημοτική Κοινότητα Παροικίας .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos