Πάρος, Εκατονταπυλιανή: Με Ιερή Κατάνυξη το Προσκύνημα στη Χάρη της Παναγίας

15 Αυγούστου 2013 02:24

Σε κλίμα συγκίνησης, ιερής κατάνυξης και θρησκευτικής λαμπρότητας τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου ο Μέγας Εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός της Κοιμήσεως της

Θεοτόκου στον ιερό ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, χοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου, Παροναξίας κ. Καλλίνικου και Φθιώτιδος κ. Νικόλαου. Παρουσία των δημοτικών αρχών του νησιού, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αλλά και πλήθους προσκυνητών παριανών και επισκεπτών, το προσκύνημα στη Χάρη της Θεομήτορος έγινε σε ατμόσφαιρα ιερού σεβασμού.

 Η Παναγία της Πάρου, θαυματουργό προσκύνημα του Αιγαίου εδώ και αιώνες ζει αυτές τις ώρες της παραμονής της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου στιγμές εόρτιας χαράς και κορύφωσης της θρησκευτικής πίστης. Οι χιλιάδες πιστοί που προσέρχονται στη Χάρη της, με ευλάβεια και ταπείνωση διατηρούν άσβεστη την φλόγα της ιερής μας πίστης στην Πανάγια Μητέρα της Χριστιανοσύνης.

Το parianostypos.gr, σας μεταφέρει φωτογραφίες από τον εορτασμό της Παραμονής του Δεκαπενταύγουστου στην Εκαντονταπυλιανή της Πάρου.
{vsig}14-08-13{/vsig}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos