Οι γονείς ενημερώνονται για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας

24 Οκτωβρίου 2013 16:06

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων Πάρου και του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Πάρου πραγματοποιήθηκε χθες (23/10) ενημερωτική συγκέντρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και στις εμβαλωματικές λύσεις που εφαρμόζει το Υπουργείο Υγείας, που δε λύνουν μόνιμα πρόβλημα της στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ήδη από τις 15 Οκτωβρίου που έληξε η σύμβαση του παθολόγου, το Κέντρο Υγείας λειτουργεί με ένα γενικό γιατρό και στο τέλος Νοεμβρίου λήγουν οι συμβάσεις δύο ακόμη γιατρών, του γυναικολόγου και του καρδιολόγου.

Οι ομιλητές, Κώστας Αργουζής και Αντώνης Δαβανέλος, τόνισαν την ανάγκη να υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις και έκαναν αναφορά στην πρόταση για την οργάνωση τοπικού δημοψηφίσματος, προκειμένου να εκφράσει ο παριανός λαός τη βούλησή του για τη μορφή των κινητοποιήσεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos