Κέντρο Υγείας Πάρου: Συνταγογράφηση κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

14 Νοεμβρίου 2013 07:01

Στο πλαίσιο της ανοικτής γενικής συνέλευσης όλων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Νάουσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα των εκδηλώσεων

του δημοτικού σχολείου της Νάουσας η προκαθορισμένη συνάντηση – ενημέρωση για το κέντρο υγείας Πάρου.

Ο κ. Κώστας Αργουζής μέλος του συντονιστικού για την υγεία, μαζί με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Καρασαντέ και τον κ. Παναρίτη επιστημονικό διευθυντή του Κέντρου υγείας Πάρου αφού ενημέρωσαν διεξοδικά για τις μέχρι τώρα εξελίξεις που αφορούν στο κέντρο υγείας Πάρου, απάντησαν στις ερωτήσεις και τις απορίες των παρευρισκόμενων όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της δημόσιας υγείας στην Πάρο.

Ο κ. Καρασαντές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην αλλαγή του τρόπου συνταγογράφησης και πιο συγκεκριμένα είπε ότι από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 η συνταγοργάφηση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Οι πολίτες θα επικοινωνούν τηλεφωνικά, θα ορίζεται η συγκεκριμένη ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία θα επισκέπτονται το κέντρο υγείας , προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της συνταγογράφησης μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις από νέους αγροτικούς ιατρούς ώστε να υπάρξει συνταγογράφηση σε ημερήσια βάση.

Επίσης ο κ. Καρασαντές αναφέρθηκε στο μείζον θέμα του παιδιάτρου λέγοντας ότι από τις μέχρι τώρα επαφές της διοικούσας επιτροπής εάν και εφόσον δεν προκύψουν δυσκολίες (όπως τόνισε ιδιαίτερα ο κ. Αργουζής) η θέση του παιδιάτρου θα καλυφθεί στο τέλος Μαρτίου του 2014.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos