Πάρος: Επιτυχημένη προσπάθεια «πυρόσβεσης» από τον Κώστα Αργουζή στη συνεδρίαση του συντονιστικού (βίντεο)

13 Δεκεμβρίου 2013 16:56

Συνεδρίασε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η ολομέλεια του συντονιστικού φορέων για την υγεία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου προκειμένου να συζητηθούν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1) Οργάνωση και προετοιμασία του Δημοψηφίσματος
2) Ενημέρωση από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου.

Το συντονιστικό για την υγεία έχει αναλάβει ήδη δράση όσον αφορά συναντήσεις με φορείς σε Λεύκες, Μάρμαρα, Μάρπησσα, Κώστο, εργαζομένους ΔΕΥΑΠ, Αγκαιριά, εργαζομένους Δήμου Πάρου και φορείς στη Νάουσα.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη γραμματεία του συντονιστικού οι πρώτες επαφές είναι πολύ θετικές (βλέπε ανάρτηση ενημέρωσης εδώ).

Η προσέλευση στη συνάντηση της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου κρίθηκε ικανοποιητική, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ η διαλογική συζήτηση που ξεκίνησε με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης κατέληξε στη συνέχεια σε αντιπαραθέσεις που αφορούσαν το δεύτερο θέμα, της ενημέρωσης από τον Εμποροεπαγγελματικό σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου.

Το δεύτερο θέμα που άναψε φωτιά σε συνδυασμό με την τοποθέτηση  του κ. Ροδίτη, αφορούσε τη γνωστή απόφαση της ολομέλειας του Ε.Σ.Πάρου – Αντιπάρου (βλέπε εδώ) και κυριάρχησε της συζήτησης χωρίς βέβαια ποτέ να ξεφύγει από το πλαίσιο ενός υγιούς δημοκρατικού διαλόγου.
Ο κ. Κώστας Αργουζής ως «πυροσβέστης» ολοκλήρωσε τη συνάντηση με την ομιλία του που είχε ενωτικό χαρακτήρα  αμβλύνοντας με το δικό του τρόπο τις όποιες διαφορές υπήρξαν, επαναδιατυπώνοντας ότι ο στόχος για την δημόσια υγεία όλων μας, ήταν, είναι και θα παραμείνει κοινός μακριά από οποιαδήποτε ιδιοτελή συμφέροντα.
Γεγονός πάντως είναι ότι κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν εξέφρασε αντίρρηση η διαφωνία για το δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου.

Μεγάλος μέρος της συζήτησης καθώς και αρκετά από τα όσα αναφέρουμε παραπάνω μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε βίντεο πατώντας εδώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos