Ερευνήστε - Συγκρίνετε - Ψωνίστε

13 Δεκεμβρίου 2013 17:36

Αγαπητοί συμπολίτες μας, ο Εμπορο-επαγγελματικός σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου, σας ενημερώνει ότι το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων είναι ήδη σε ισχύ.

Σε συνδυασμό με την εορταστική ατμόσφαιρα που έχουν ήδη δημιουργήσει  τα εμπορικά καταστήματα, σας καλούμε να αφήσετε για αυτές τις ημέρες τα έντονα προβλήματα που μας απασχολούν όλους και να βγείτε στα μαγαζιά για να κάνετε βόλτα, να σας κεράσουμε, να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο κλίμα των εορτών και να σας κάνουμε δώρα με τις αγορές σας.

Στην προσπάθεια να διευκολύνουμε περισσότερο τους καταναλωτές, αποφασίσαμε να είμαστε ανοιχτά τις 2 τελευταίες Κυριακές του χρόνου.

Τα καταστήματα λοιπόν είναι στη διάθεσή σας, με γιορτινή διάθεση, με δώρα και τις καλύτερες τιμές. Τολμήστε να συγκρίνετε, να ρωτάτε και να βγούμε όλοι μαζί από την παλιά προκατάληψη ότι στην Πάρο τα πράγματα είναι ακριβότερα... δεν ισχύει πλέον αυτό.

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι αγοράζοντας από τα τοπικά καταστήματα του νησιού, τα χρήματα μένουν στο νησί και με άμεσο ή έμμεσο τρόπο επιστρέφουν σε εσάς, στα παιδιά σας ή σε κάποιον στην οικογένειά σας.  Μην ξεχνάτε λοιπόν ότι  κάθε ένα  € που φεύγει από τα νησιά μας, το στερείστε εσείς οι ίδιοι στο άμεσο μέλλον από τους δικούς σας πελάτες, από τους εαυτούς σας, όποια δουλειά και αν κάνετε.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε χαρούμενα Χριστούγεννα και να είναι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες με ελπίδα, κουράγιο και αλληλεγγύη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος

Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos