×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Εντυπωσιακή Συγκέντρωση στις Λεύκες για το Δημοψήφισμα

08 Φεβρουαρίου 2014 14:48

Με μια αρκετά μεγάλη προσέλευση κόσμου, διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου η ενημερωτική συζήτηση  του Συντονιστικού για την Υγεία στις Λεύκες.

Το Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών γέμισε από κατοίκους των Λευκών που έσπευσαν να συγκεντρωθούν για να συζητήσουν και κυρίως να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής στο προγραμματισμένο Δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου.

Ενώ απομένει μια σχεδόν εβομάδα για την ολοκλήρωση των ενημερωτικών συγκεντρώσεων και τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος, τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου
Να σημειωθεί ότι για τους κατοίκους της Πάρου που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στις 16 Φεβρουαρίου λόγω απουσίας τους από το νησί, από την Τετάρτη 12/2 μέχρι το Σάββατο 15/2 θα έχουν τη δυνατότητα ψήφισης σε κάλπη που θα έχει στηθεί για το Δημοψήφισμα στο Δημαρχείο Πάρου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Το Συντονιστικό συνεχίζει τις ενημερωτικές συναντήσεις σε Πάρο και Αντίπαρο.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΡΠΗΣΣΑ  ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΛΕΣΧΗ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ  7 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΙΡΙΑ

Φωτογραφίες: Βασίλης Παππούς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos