×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Νεκρή φώκια Monachus - Monachus στα Τσουκαλιά Πάρου

10 Φεβρουαρίου 2014 13:40

Νεκρή φώκια Monachus - Monachus εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι 09/02 από κάτοικο της Πάρου στην παραλία των Τσουκαλιών στην ανατολική πλευρά της Πάρου.

Η νεκρή φώκια εντοπίστηκε από την κάτοικο της Πάρου και φιλόζωο Μαρία - Γωγώ Ραγκούση ή οποία ειδοποίησε τηλεφωνικά το Λιμεναρχείο Πάρου. Άνδρες του Λιμεναρχείου Πάρου έσπευσαν στον τόπο όπου βρέθηκε νεκρή η φώκια (παραλία Τσουκαλιών) και σε συνεργασία με συνεργείο του Δήμου Πάρου παρέλαβαν την νεκρή φώκια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φώκια ανήκει στο σπάνιο είδος Monachus - Monachus, είναι θηλυκού γένους, έχει μήκος 1,5 μέτρο, ενώ δεν έφερε εξωτερικά τραύματα που να δικαιολογούν το θάνατό της.

Άνδρες του Λιμεναρχείου Πάρου ειδοποίησαν την MOm, την ελληνική, μη κυβερνητική, περιβαλλοντική οργάνωση που δραστηριοποιείται στη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για να έρθουν άνθρωποι της οργάνωσης στο νησί για να προβούν σε νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της τότε η φώκια Monachus - Monachus θα ταφεί.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι της Μαρίας - Γωγώ Ραγκούση που εντόπισε την νεκρή φώκια Monachus - Monachus χθες το μεσημέρι στην παραλία των Τσουκαλιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos