×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δήμος Πάρου: Προγράμματα Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

10 Φεβρουαρίου 2014 14:09

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησαν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πάρου.

Το πρόγραμμα υλοποιούν ο Δήμος Πάρου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης).

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση των ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαίδευση για κάθε δημότη, η σύνδεση ή η επανασύνδεση με την εκπαιδευτική διαδικασία, την συμμετοχή του πολίτη στην «κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας» καθώς και η ενίσχυση των δυνατοτήτων πρόσβασης των δημοτών στην αγορά εργασίας και την επαγγελματική τους εξέλιξης, αλλά και η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν τμήματα στην θεματική ενότητα: «Αγγλικά για τον Τουρισμό». Έχει προγραμματιστεί άμεσα να ξεκινήσουν τμήματα στις θεματικές ενότητες: «Ιταλικά για τον Τουρισμό» και «Ασφάλεια - Ποιότητα Τροφίμων».

Πέραν των ενοτήτων που θα ξεκινήσουν άμεσα. Τα διαθέσιμα θεματικά πεδία είναι:

• Οικονομία - Επιχειρηματικότητα

• Ποιότητα ζωής - Περιβάλλον

• Νέες Τεχνολογίες

• Γλώσσα και Επικοινωνία

• Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις

• Πολιτισμός και Τέχνη

• Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αιτήσεις, οι όποιες είναι διαθέσιμες στο Δημαρχείο και στα Κ.Ε.Π.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΔΒΜ Πάρου, Ιωάννη Κουτσογιάννη στο τηλ. 2284360157 ή μέσω mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos