×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 - Psts.gr

Η Blue Star Ferries με χαρά ανακοινώνει τη συμπλήρωση ενός χρόνου συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας από τη δρομολόγηση του νεότευκτου και υπερσύγχρονου πλοίου BLUE STAR PATMOS στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 15:33

Φεστιβάλ Σερίφου 2013

Στα παράλληλα δρώμενα, το Φεστιβάλ Σερίφου καλωσορίζει την ομαδική εικαστική έκθεση, από τις 27/7 έως και τις 18/8/2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι συνολικές οφειλές ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ Συνελήφθη χθες (10-07-2013) το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς των

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόβαση στο νησί της Πάρου και της Αντιπάρου έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων έδωσε στη δημοσιότητα, με ανακοίνωσή της, τις χρονικές περιόδους που μπορούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Κυκλάδων να πραγματοποιήσουν εγγραφές, μετεγγραφές, αποδεσμεύσεις κ.α. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 12:39

Έπαιρναν συντάξεις 2.628 νεκροί!

Συνεχίζεται η διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του δημοσίου που είτε δεν έχουν απογραφεί (ανέρχονται σε 1.996 άτομα), είτε είχαν αποβιώσει αλλά οι συντάξεις καταβάλλονταν για περισσότερους από έξι μήνες μετά το θάνατό τους (εντοπίστηκαν 2.628 περιπτώσεις).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 11:56

Στη Ρόδο εκτελούνται έργα…

Επίβλεψη εκτελούμενων έργων της Περιφέρειας στη Ρόδο από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο (2) υπηκόων Αλβανίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκκρεμότητες; Δόξα τω Θεώ έχουμε πάρα πολλές!». Εφ΄ όλης της ύλης μίλησε ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, χθες το μεσημέρι, στη «συνάντηση γνωριμίας» που είχε με τους διαπιστευμένους συντάκτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 11:26

Η σπείρα έμεινε... ακάλυπτη

Μία πολυμελής σπείρα απατεώνων, στην οποία συμμετείχε και ο 52χρονος ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας, που απασχολεί ήδη τη Δικαιοσύνη για την παρασκευή και διάθεση μεγάλων ποσοτήτων απορρυπαντικών και καλλυντικών-μαϊμού,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos